Är du Amazon-redo?

Med TrueCommerces integration till Amazon gör vi det lätt och effektivt för dig att sälja på Amazon med minimal manuell insats.

Det kan snart inte vara en överraskning för någon att Amazon håller på att göra sitt intåg på den nordiska marknaden, efter att de tog sig in på den svenska marknaden hösten 2020. Den stora frågan är om den danska detaljhandeln är klar för denna ”invasion”?

95 % av detaljhandeln är inte redo

I en artikel på SCM.dk pekar en undersökning, gjord av konsultföretaget IMPACT, att 95 % av detaljhandlarna inte är utrustade för Amazons intåg på den nordiska marknaden samt att 9 av 10 inte uppfyller några hela grundläggande krav på att kunna leverera en omnikanaltjänst, som gör det möjligt för dem att konkurrera med Amazon.

Många av detaljhandlarna har i synnerhet svårt att hålla kvar sina kunder via lojalitetsprogram, sina tjänster och en bra kundupplevelse och det är här som Amazon gör det riktigt bra och utgör ett hot för den nordiska detaljhandeln.

amazon go

If you can’t beat them – join them

Det är naturligt att många företag är bekymrade eftersom Amazon har en stor påverkan på handeln i många av länder där de verkar. Dansk Industri beskriver att Amazon har vänt upp och ner på marknaden i bland annat Tyskland och USA och tagit stora marknadsandelar.

Det kan därför vara värt att överväga om man ska ansluta sig till denna våg och därmed svara på hotet från Amazon genom att slå era påsar ihop och ansluta dig till deras marknadsplats. Som man säger – If you can’t beat them, join them.

Sättet att göra det på är genom att integrera till Amazon Seller Central.
 

b2b-webshop

TrueCommerces integration till Amazon

Att sälja på Amazon.com kan ge dina produkter större exponering, vilket hjälper dig med att öka försäljningen och attrahera nya kunder till ditt märke. För att nå framgång i denna säljkanal blir du tvungen att administrera dina Amazon-ordrar effektivt och lagret synkroniserade.

Dessvärre innebär det en del manuellt arbete att integrera ordrar och lagerdata från ditt Amazon Seller Central-konto till ditt affärssystem.

TrueCommerces lösning integrerar lätt och problemfritt med Amazon Seller Central, så att du lätt kan administrera och spåra alla dina ordrar från en samlad plattform utan en massa manuellt arbete. Denna automatisering minskar även dyra fel genom att eliminera behovet för att återinmata spårnumret eller manuellt synkronisera lagret.
 

Integration to Marketplaces_Image

Skapa tillväxt och spara

  • När Amazon-köpare beställer dina produkter förflyttas deras order automatiskt till dig i TrueCommerces lösning - precis som en order från din egen webbutik.
  • När du uppdaterar produkt-, order- och lagerdata i TrueCommerces lösning, uppdaterar den automatiskt ditt Amazon Seller Central-konto.
  • Undvik förseningen på din orderbehandling och uppdatering av Amazons orderstatus. 
  • Lösningen fungerar med Amazon U.S.- och Amazon Canada Seller Central-konton.
skab-en-effektiv-forretning

Do business in every direction

  • Skicka automatiskt alla dina ordrar, inklusive ordrar från Amazon.com, direkt till ditt affärssystem med hjälp av TrueCommerce integrationslösning.

  • Få ännu effektivare kommunikation, effektiviserad orderbehandling och ökad kundnöjdhet.
  • TrueCommerces integration för marknadsplatser stöder en lång rad ERP-system, däribland QuickBooks, Microsoft Dynamics, Sage, NetSuite, SAP, Oracle, Acumatica, m.fl.
CTA

Så kommer du igång

Boka ett möte utan förpliktelser med TrueCommerce för att diskutera dina möjligheter

Kontakta oss