Shopify webbutik

Med TrueCommerces integration till Shopify behöver du inte längre återinmata data manuellt till ditt affärssystem och din Shopify webbutik.

TrueCommerce integration till Shopify

Det är avgörande att skicka ordrar i tid om man vill att köparen ska bli kvar och komma tillbaka och rekommendera dig till andra. Det innebär att du blir tvungen att utväxla webbutik-ordrar och leveransdata snabbt med ditt affärssystem. 

Genom att öka automatiseringen och förkorta leveranstid och arbetsomkostnader, kan ditt företag omedelbart förbättra lönsamheten och kundservicen samt skala upp onlineverksamhet utan att tillsätta extra personal. Allt detta till ett överkomligt och förutsägbart månadspris.

shopify

og-dit-salg

Förbättrad kundupplevelse

Skicka ordrar och kunddata direkt till ditt affärssystem från Shopify utan manuell insats. Du kan behandla ordrar, så snart köparen placerar dem. 

Skicka leveransuppgifter, spårningsinformation och orderstatus tillbaka till Shopify. Dina kunder kommer alltid att vara informerade om sina ordrar, så att de inte behöver kontakta dig för att fråga om ordern. 

Synkroniserar lagret från ditt affärssystem till din Shopify-webbutik (integrerbart med de flesta affärssystem). Lagerstyrning är avgörande för kundnöjdhet i säljkanalerna online. Köparen behöver veta vad som är tillgängligt kan gillar inte ”falska löften”.
 

skab-en-effektiv-forretning

Do business in every direction

För TrueCommerces EDI-kunder kan TrueCommerces integration till Shopify vara uppe och köra på några få dagar, vilket accelererar tid till värde och ökar ROI genom att utnyttja webbaserade integrationer du redan använder. 

Integrerar Shopify till TrueCommerces Pack & Ship - det hjälper dig att öka effektiviteten och lönsamheten genom att packa mer precist, minska leveransomkostnader och enkelt skriva ut etiketter. 

Synkroniserar produktinformation och prissättning med din Shopify-webbutik och andra kanaler genom att använda TrueCommerces Product Information Management (PIM)-lösning för att effektivt erbjuda en riktig omni-kanalorderupplevelse med låga omkostnader.